OM OSS

Sedan 2005 har vi på BERNADI House of Style stylat tusentals kvinnor, män och ungdomar. Vårt mål är att vägleda och inspirera varje kund vi träffar så att alla vi träffar ska känna sig säkra, bekväma och trygga i sin egna personliga stil, oavsett kropp, ålder eller stil. Vi vill att våra kunder ska stråla i sin stil med en komplett uppbyggd garderob.

Förutom styling och personlig shopping arbetar vi även med föreläsningar och utbildningar för företag, skolor och inom detaljhandeln. Vi hjälper företag med mässklädsel, pratar på kick-offer, har teambuilding för de anställda eller träffar företagets kunder för ett inspirerande och trevligt kundevent.
Vi utbildar också skolelever på gymnasienivå i färg, stil och snitt. Ofta får vi frågan om inte vi kan komma och inspirera stylistelever och detta gör vi självklart.

Vår stora dröm är att alla butiker ska ha den kunskapen varje stylist har i vårt team. Varje butiksanställd ska kunna avläsa kundens färgskala, snitt och stil, när kunden kommer in i butiken och då med den kunskapen kunna ge kunden precis det den letar efter. Denna utbildningen erbjuder vi alla butiker som vill skapa en relation med sina kunder, som både gynnar kunden och butiken. Vi har under alla våra år sett att kunderna behöver rätt vägledning i butikerna. det handlar inte om att sälja så mycket som möjligt, det handlar om att skapa ett förtroende med rätt kommunikation mellan butikspersonal och köpare. När man har uppnått detta, så lämnar aldrig kunden den trygga, proffsiga och kompetenta butiken.

Längre ner på sidan kan du också läsa om våra välgörenhetsprojekt som vi arbetar med.

 

Vårt Team BERNADI består av: 

Bernardica Bröddén
Grundare och VD av BERNADI House of Style, som idag ingår i det egna familjeföretaget OMI Care AB.
Bernardica som är dipl.stylist har sedan barnsben haft en dröm om viljan av att ”göra människor fina”, hon älskar att skapa kombinationer, inspirera, visa och lyfta människor i deras person och stil. Hon har stylat, inspirerat och väglett tusentals kvinnor, män och ungdomar sedan 2005 och gör detta än idag. Bernardica brukar ofta kallas för ”Folkets stylist”, hon menar att det viktiga är inte att passa in, utan att ta fram den egna personliga stilen, varje person ska känna ”detta är så jag”, oavsett vilken butik ni väljer att gå in i. Varje möte och person är unik!

 


Pauline Hermelin
Sedan 2017 är Pauline med i Team BERNADI, då hon blev färdig med sin stylistutbildnig och därmed diplomerad stylist. Pauline arbetar som personal shopper samt som stylist och då både framför och bakom kameran. När hon inte stylar våra kunder så stylar hon inför modereportage eller vid fotografering av modevisningar. Pauline har även en stor erfarenhet från detaljhandeln, där hon i många år har arbetat som butikschef på ONLY.

 

Molina Andersson
Efter avslutat stylistgymnasium med toppbetyg 2019 började Molina arbeta i Team BERNADI. Molina är diplomerad stylist, personal shopper och make up artist. Hon hjälper och vägleder våra kunder med online-shopping.

 

 

Nina Larsson

Nina är en kreativ och positiv ”people person” som haft intresse för skönhet & mode samt färg & form, sedan 15 års ålder.
Hon har en lång bakgrund från detaljhandeln där hon dagligen har arbetat med bl.a. mode, trender, färglära, kroppsformer, säljtekniker och kundbemötande.
Nina ingår sedan våren 2020 i Team BERNADI och utför färganalyser, där hon lyfter fram det fina i varje människas yttre med rätt färger. Nina, brinner för sitt arbeta och arbetar med kunder som talar svenska, engelska, danska och norska.

 

 

VÄLGÖRENHET

Då hela vårt TEAM BERNADI brinner för att hjälpa, inspirera och vägleda så är vi engagerade både nationellt och internationellt i olika projekt och organisationer.

Nationellt
Under alla våra år som stylister har vi
träffat många förtvivlade föräldrar vars barn blir mobbade för sina kläder, har barn som känner sig osäkra och inte vet hur de ska klä sig för sin kroppsform eller bara gör så som kompisarna gör, men trivs egentligen inte med det. Därför har vi på BERNADI House of Style bestämt att vi vill ut och inspirera elever i den mest känsliga tonårsåldern.  Vi åker ut till olika skolor två gånger i månaden och föreläser helt kostnadsfritt om detta. Vi diskuterar och inspirerar eleverna. Vi vill att varje elev ska klä sig precis så som hen vill och detta ska vara ok för omgivningen. Vi pratar mycket om att vara sig själv och inte någon annans kopia -BeYourSelf. Vi har blivit väldigt positivt bemötta av skolpersonal, elever och föräldrar, vilket är fantastiskt kul. Ungdomarna ställer frågor och diskuterar gärna om detta ”heta” ämne. Vårt mål är att stärka och lyfta så många ungdomar som möjligt.
Skulle du vilja att vi kom till er skola eller ditt barns skola, hör då av dig till Bernardica Bröddén, b@bernadi.se eller 0706-880601

 

Internationellt

Vi stödjer Tandala organisationen. Tandala bildades 1994 som en vänskoleförening och har sedan dess utökats med fadderbarnsverksamhet och SIDA-projekt. Föreningen Tandala drivs helt av ideella krafter vilket innebär att varenda insamlad krona kommer till nytta i Nzega i Tanzania. Sedan 1994 har man hjälpt med utbildning, skolmaterial, mat, kunskap om lika rättigheter för flickor och pojkar.  Just nu söker Tandala fler sponsorer för bl.a. ett menskoppsprojekt så att alla flickor kan gå i skolan alla skoldagar.
Vi på BERNADI House of Style är en aktiv sponsor och med i olika projekt i Tandala.
Vill du själv bidra eller läsa mer om Tandala gå då gärna in på www.tandala.org
Du kan även swisha direkt till Tandala på nr 123 608 69 04, märk det med ”FOND” så vet Tandalas revisor vart pengarna ska gå. TACK!

Vi behöver bli fler stylister –

 som kan styling, personal shopping, garderobsrensning, färg- och stilanalys och allt däremellan.

 

VILL DU BLI VÅR SAMARBETSPARTNER?

FÖR DIG SOM VILL SATSA MER PÅ DETTA, OAVSETT VILKEN ORT DU BEFINNER DIG I ELLER VILKA STYLINGTJÄNSTER DU ERBJUDER, SÅ VILL VI TILLSAMMANS MED DIG TÄCKA UPP ETT STÖRRE GEOGRAFISKT OMRÅDE OCH HJÄLPA SÅ MÅNGA FLER KUNDER TILL DERAS PERSONLIGA STIL.

 

Vi vänder oss till dig som:

– redan driver ett stylistföretag och vill bli vår samarbetspartner

– idag inte är stylist, men vill arbeta som stylist i framtiden

 

Dessutom gör alla våra samarbetspartners alltid alla sina inköp till rabatterat pris i vår webbshop, får nyhetsbrev, inbjudningar till olika event, utbildningsmöjlighet, marknadsföring och mycket mer.

Tänk på att du kan utgå från vilken stad du än vill.

 

HÖR AV DIG SÅ BERÄTTAR VI MER!

Varmt välkommen att höra av dig till Bernardica Bröddén på b@bernadi.se eller 0706-880601

 

     

 

 

Ta första steget

VÄLKOMMEN SÄGER VI ALLA I TEAM BERNADI

DIN VARUKORG

VÅRT UTBUD TILL DIG