OM OSS

Sedan 2005 har vi på BERNADI stylat tusentals kvinnor, män och ungdomar. Vårt mål är att vägleda och inspirera varje kund vi träffar så att alla vi träffar ska känna sig säkra, bekväma och trygga i sin egna personliga stil, oavsett kropp, ålder eller stil. Vi vill att våra kunder ska stråla i sin stil med en komplett uppbyggd garderob.

Förutom styling och personlig shopping arbetar vi även med föreläsningar och utbildningar för företag, skolor och inom detaljhandeln. Vi hjälper företag med mässklädsel, pratar på kick-offer, har teambuilding för de anställda eller träffar företagets kunder för ett inspirerande och trevligt kundevent.
Vi utbildar också skolelever på gymnasienivå i färg, stil och snitt. Ofta får vi frågan om inte vi kan komma och inspirera stylistelever och detta gör vi självklart.

Vår stora dröm är att alla butiker ska ha den kunskapen varje stylist har i vårt team. Varje butiksanställd ska kunna avläsa kundens färgskala, snitt och stil, när kunden kommer in i butiken och då med den kunskapen kunna ge kunden precis det den letar efter. Denna utbildningen erbjuder vi alla butiker som vill skapa en relation med sina kunder, som både gynnar kunden och butiken. Vi har under alla våra år sett att kunderna behöver rätt vägledning i butikerna. det handlar inte om att sälja så mycket som möjligt, det handlar om att skapa ett förtroende med rätt kommunikation mellan butikspersonal och köpare. När man har uppnått detta, så lämnar aldrig kunden den trygga, proffsiga och kompetenta butiken.

Längre ner på sidan kan du också läsa om våra välgörenhetsprojekt som vi arbetar med.

 

VÄLGÖRENHET

Då vi är ett företag som brinner för att hjälpa, inspirera och vägleda så är vi engagerade både nationellt och internationellt i olika projekt och organisationer.

Nationellt
Under alla våra år som stylister har vi
träffat många förtvivlade föräldrar vars barn blir mobbade för sina kläder, har barn som känner sig osäkra och inte vet hur de ska klä sig för sin kroppsform eller bara gör så som kompisarna gör, men trivs egentligen inte med det. Därför har vi på BERNADI bestämt att vi vill ut och inspirera elever i den mest känsliga tonårsåldern.  Vi åker ut till olika skolor två gånger i månaden och föreläser helt kostnadsfritt om detta. Vi diskuterar och inspirerar eleverna. Vi vill att varje elev ska klä sig precis så som hen vill och detta ska vara ok för omgivningen. Vi pratar mycket om att vara sig själv och inte någon annans kopia -BeYourSelf. Vi har blivit väldigt positivt bemötta av skolpersonal, elever och föräldrar, vilket är fantastiskt kul. Ungdomarna ställer frågor och diskuterar gärna om detta ”heta” ämne. Vårt mål är att stärka och lyfta så många ungdomar som möjligt.
Skulle du vilja att vi kom till er skola eller ditt barns skola, hör då av dig till Bernardica Bröddén, b@bernadi.se eller 0706-880601

 

Internationellt

Vi stödjer Tandala organisationen. Tandala bildades 1994 som en vänskoleförening och har sedan dess utökats med fadderbarnsverksamhet och SIDA-projekt. Föreningen Tandala drivs helt av ideella krafter vilket innebär att varenda insamlad krona kommer till nytta i Nzega i Tanzania. Sedan 1994 har man hjälpt med utbildning, skolmaterial, mat, kunskap om lika rättigheter för flickor och pojkar.  Just nu söker Tandala fler sponsorer för bl.a. ett menskoppsprojekt så att alla flickor kan gå i skolan alla skoldagar.
Vi på BERNADI House of Style är en aktiv sponsor och med i olika projekt i Tandala.
Vill du själv bidra eller läsa mer om Tandala gå då gärna in på www.tandala.org
Du kan även swisha direkt till Tandala på nr 123 608 69 04, märk det med ”FOND” så vet Tandalas revisor vart pengarna ska gå. TACK!

 

 

     

 

DIN VARUKORG