Hej finisar!

Fick ett erbjudande från MQ och gick in på deras hemsida för se sortimentet. Jättefina kläder….. men, så såg jag två jättebra exempel på hur lätt det kan bli fel!!!!  Typ, plagget som köptes och var jättefint på galgen i affären men sedan blev en garderobsvärmare…. och aldrig kom till användning….:(

Titta och jämför….

VS.

Tänk på att ingen egentligen är fel!

Den randiga passar bra på raka kroppsfigurer, linjerna på sidorna gör att man helt plötsligt får mer former. Passar bra på t.ex. rektangulära kroppar eller som jag ibland brukar säga, pojkfigurer.  Medan den mörka passar kroppsfigurer som kanske vill dölja mage/lår, där den mörka färgen dämpar stora områden.

Båda är från MQ. Ljusa klänningen är Bondelid 999 kr, den mörka är Zoul 499 kr

 

Ett annat jättebra exempel….

  VS.

Två fina toppar i ungefär samma tyg och färg. På den vänstra riktar vi blicken mot magpartiet, det sväller ut på något sätt (p.g.a. vecken/plisseringen) ! Och på den högra riktar vi blicken upp mot halspartiet.
För de som har mindre byst är den vänstra bra, för det gör att vecken (plisseringen) inte öppnar sig så mycket, utan det blir ett fint fall. Den vänstra passar i princip alla som tycker om den typen av blus.

Båda är från MQ, Stockholm LM 499 kr resp 399 kr

 

Så, vad väljer du?

 

Kram på er <3