Sloggi light ultra soft hipsterSloggi light ultra soft hipsterSloggi light ultra soft hipster

Har ni inte provat dessa underbara trosor så är det ett måste. Varför?

I dessa trosor får ni aldrig den där fula kanten som i vissa fall kan göra att man får två ”skinkor” på vardera sida. Ovankanten på trosan skär aldrig in i magen, så med andra ord så blir det inga extra valkar.
Tänk att ni sätter på er ett par åtsittande byxor med kort topp och har ett par trosor som skär in – not! Eller snygg fodralklänning med trosor som skär in – not! Ni kan vara hur vältränade som helst, tro mig det syns och det är inte snyggt! (Nu är jag hård 😉 )

Denna trosa följer er kropp och den är verkligen ”invisible”. Jag tycker att de är helt underbara. De finns i tre färger, vit, svart och hudfärgad. Finns också i olika modeller. Tänk på att använda hudfärgade trosor när ni har vita/ljusa byxor (aldrig vitt på vitt).

Just nu har Sloggi kampanj hos alla återförsäljare. Köp tre betala för två! Denna trosa går på 149 kr/st på Åhléns, 129 kr/st på Lindex, 109 kr/st på Triumph. Så gå till den närmsta  Triumph och köp tre för ca 200 kr.

(Nu när jag läste igenom mitt inlägg så kan man nästan tro att jag är sponsrad att Sloggi :), men det är jag inte, utan jag delar med mig av min erfarenhet, lycka till <3)