Hej alla mina fina läsare!

Ofta när jag håller föreläsningar och har personliga stylingar så träffar jag personer som säger, ”Jag ska bara gå ner det där sista sedan ska jag köpa en ny garderob!” Eller, så köper de en storlek för litet och ska gå ner till den storleken. Vet ni vad min erfarenhet är?  Jo, den första får i princip aldrig sin nya garderob och den andra använder aldrig sina nya kläder. Jag säger inte att det alltid är så – men många gånger är det det, tyvärr. Jag brukar alltid säga så här på föreläsningarna och till mina kunder. Ge det ett halvår, försök börja träna eller ändra matkonsumtionen. Har det inte hänt något på ett halvår. Strunta i det då!!!! Sluta sträva, efter något som kanske inte fungerar för dig, just nu! Pausa, och var den du är just nu.

Och då undrar ni varför jag i all sin dar har ett inlägg från Form och Hälsa? Jo, BERNADI och Form och Hälsa i Bara, vill ge alla BERNADI´s läsare tillfället att träna helt gratis t.o.m. 30 sep, gäller både styrketräning och gruppträning (Zumba, box, poweryoga, piloxing, flowing golf, stark med boll och mycket mera). Detta är till de läsare som säger ”Nu, måste jag börja…” ”Är så stel i kroppen… ” ”Är alltid så trött….” Här har ni chansen att prova träna, helt gratis. Jag har faktiskt själv varit där och det är superfräscha lokaler och tjejerna (Svedala tjejer) som driver det är alltid lika goa. Ett ställe där du kan komma som du är. 🙂

Det är alldeles för många som varje måndag ska börja ett nytt liv, ni känner säkert mer än en person som har sagt så här i flera år nu! Gör något eller var som du är. Hoppas jag inte har varit för hård mot er…… <3

 

När ni bokar så hänvisar ni till BERNADI House of Style.

 

Lycka Till.

PS. Vi kanske ses på Zumban 😉

 

 

Träna sunt!