Jag ville bara ge er ett råd nu när ni kanske ska iväg och handla nya sommarkläder. Det allra viktigaste som ni ska tänka på är att plagget ni provar/köper känns bra på er. Stramar det, är det för tight, är det för kort o.s.v…. så om ni inte trivs, så ska ni inte ha det! Köp t.ex. aldrig ett plagg som ni ska gå ner i vikt till. Plagget ska passa HÄR OCH NU. Annars blir det (kanske) ett plagg som aldrig kommer komma till användning utan bara ge er dåligt samvete.

Har ni t.ex. alltid varit stl M och nu är ni kanske L eller t.o.m XL. Strunt i vad det står i nacken på etiketten. Vem ser det. Jag vet vad många av er kanske tänker! Men det viktigaste är att plagget sitter bra och att plagget är perfekt i passformen, för då kommer ni att  känna er fina i det. Så må hända att det är en XL i storleken. I min garderob har jag storlekar allt från M, L, XL (olika märken kan vara olika stora)

Tänk på! När ett plagg är för tight så kan det se ut som om man har lagt på sig lite extra kilo. Detsamma gäller även om man handlar för stora kläder för att gömma sig i. Ännu en gång – ursäkta att jag tjatar, men det är så viktigt.

Har ni köpt ett plagg och inte är säkra – hör av er så hjälper jag er (skicka ett foto där ni har plagget på er).

Plagget ovan kommer från Lindex och är i tunt fint material. Kombinera gärna med ett linne under i stark färg. Somrigt. Toppen finns även i mintgrön färg. Pris 249 kr.

Kram och lycka till 🙂