Jag tycker att detta med att jag nu har börjat blogga är så spännande, så jag vet inte riktigt var jag ska börja! Tokigt, va!

Jag kan säga så här. Jag älskar kläder och allt som har med skönhet att göra. Kläderna behöver inte var märkeskläder utan det absolut viktigaste för mig är att plagget sitter bra och att jag känner mig fin i det. Oavsett vilken typ av plagg det är och vid vilket tillfälle jag ska ha det.  När man tittar på dagens mode så finns det ett stort urval av olika snitt, tyger och färger. Och tro mig där finns något till oss alla (sant) 🙂

Jag kommer bl.a. med min kunskap hjälpa er och vägleda er med modeller, tips, tänk… när det gäller att klä sig för olika kroppstyper.

Såg en jättefin topp på Lindex idag. Vit med svart krage. Denna toppen kan vara jättesnygg till ett par ljusa slitna jeans, vill man vara lite mer sommarfin så blir toppen fin till ett par ankellånga vita byxor, eller vita capribyxor. Kanske en högklackad sandalett eller en silvrig ballerina sko eller till och med med ett par höga vita converse. Ni som inte vill visa era överarmar, ta en vit kofta till. Toppen verkar inte vara en tight modell så lite utrymme för eventuella extrakilon kring magen finns 🙂
Ni som kanske vill ha toppen nerstoppad i byxorna/skjortsen kan ha ett svart smalt lack skärp till. Snygg effekt till den lilla svarta kragen.