Hej på er kära läsare!

Generate.ashx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Härom dagen träffade jag fina Sara Thysell som är butikschef på Kicks Mobilia. Sara kom med ett prov till mig med krämen Nanoblur! Har ni hört talas om den?
Nanoblur är en optisk kräm som reducerar rynkor på 40 sekunder. Sant eller? Idag provade jag detta på en kund. Jag satte lite kräm på ”kråkfötterna” vid ögonen och tro det eller ej, de fina linjerna försvann! Själv hade jag en klick kvar på handen som jag klappade in och det blev minsann även skillnad på händerna. Den insmorda handen fick en mer jämn hudton och blev slätare. Helt otroligt!
Min kund blev nöjd med att ”kråkfötterna” försvann och skulle ta vägen in om Kicks efter jobb idag 🙂

Denna krämen klappar du in ovanpå din foundation. Använder du ingen foundation utan puder istället så ska den klappas in innan du lägger på ditt puder. Viktigt att det klappas in. Det håller till du tvättar av ditt ansikte.

Produkten finns på Kicks och den kostar 299 kr för 30 ml.

Här kommer lite bilder från Nanoblur tillverkarna.

 

1396-100-0030_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kram på er