Inspiration, kunskap och vägledning

Vi arbetar både med privatpersoner och företag, med kvinnor och män, i alla åldrar och yrkeskategorier.

 

 

 

 

   

 

ANLITA PERSONAL SHOPPER I FYSISK BUTIK ELLER ONLINE

Ta hjälp av våra Stylister/Personal Shoppers när du behöver den extra lilla shoppinghjälpen. Vi ger dig inspiration, kunskap och vägledning med dina nya inköp.

Du väljer själv vad som passar dig bäst…

– Personlig shopping ute i butikerna tillsammans med vår stylist

– Personlig Shopping uppkopplad online mot vår stylist via din dator/Ipad

   

 

PERSONLIG SHOPPING

I fysiska butiker
Du och vår stylist går igenom de affärer som passar just dig och din stil. Oftast blir kunderna väldigt överraskade över att de upptäcker ”nya” affärer som de inte trott de skulle hitta något i tidigare. Du provar och vår stylist servar dig med kläder, gör kombinationer, hittar det lilla extra, som du aldrig trodde du skulle kunna ha.

Inget köptvång, du köper bara det du själv vill.

 

Online
För dig som…
– inte bor i närheten av oss eller shoppingställena
– har storlekar som är svåra att hitta i fysiska butiker
– inte orkar att gå i affärer
– är småbarnsförälder och har svårt att komma hemifrån
…eller något helt annat!

Nu kan du genomföra din Personliga Shopping medan…
– du äter din lunch på kontoret
– du sitter och tar en fika
– du sitter på hotellrummet på din tjänsteresa
– de fysiska butikerna är stängda
…möjligheterna är stora!

Vår personal shopper utgår från sin och du utgår från din ort. Personal Shoppern kopplar upp sig via ett program så att ni kan jobba med ”samma” skärm, fastän ni sitter på helt olika ställen. Under den stund som du bokat, kommer vår personal shopper vägleda dig till olika shoppingsidor och gå igenom vilka kläder/accessoarer/outfits du ska satsa på. Sitter du hemma, så har du även alltid möjlighet att ta fram kläder ur din garderob som du har frågor kring och visa personal shoppern direkt via nätet. Det enda du behöver ha tillgång till är en dator/surfplatta med Internetuppkoppling och en mobiltelefon.

När ni är inne i onlinebutiker som har aktuella erbjudande eller kampanjer, så tar du del av alla dessa erbjudanden. Det håller vi koll på till dig. Du beställer hem det du vill ha och provar i lugn och ro, sedan returnerar du det du inte vill ha. Precis så som du hade gjort med inköp i fysisk butik. Som vanligt så är det du som bestämmer vad du vill köpa och inget krav finns på någon köpsumma.

 

VARFÖR TA HJÄLP AV EN Stylist
Känner du att du är i behov att förnya din garderob eller komplettera din garderob? Du kanske rentav behöver bygga upp en ny basgarderob? Du kanske känner att du är fast i en stil som inte är du längre. Kroppen har förändrats och kläderna känns inte lika bra som innan… och det kanske finns många fler anledningar. Våra stylister finns här för just dig, oavsett vilket shoppingönskemål du har.

 

FÖR VEM
Vi vänder oss till både kvinnor, män och ungdomar oavsett ålder, storlek eller ekonomisk bakgrund. För oss är det viktiga att vi hittar kläder som passar just din personliga stil. Kläderna avspeglar personen du är och vill vara.

 

PERSONLIG SHOPPING FÖR TVÅ!
Varför inte ha en trevlig shopping stund tillsammans med en vän eller någon i familjen. Ni delar på tiden och vår stylist ger er båda hjälp och inspiration. Ni båda får prova och ha en kul och lärorik stund tillsammans.

 

INNAN SHOPPINGEN (Ny kund)
Kommer du som kund att få besvara ett frågeformulär som du får via mail ca en vecka innan bokat shoppingdatum, om vilka önskemål du har, vilka hinder du brukar stöta på, frågor om din stil osv. På så sätt vet vår stylist vem du är och vilka önskemål du har.

 

Oavsett vilket shoppingsätt du väljer, så finns våra Personal Shoppers här för dig, när du behöver den extra lilla shoppinghjälpen. Våra personal shoppers ger dig inspiration, kunskap och vägledning med dina nya inköp, ny stil eller uppdaterad garderob oavsett var någonstans DU befinner dig! Vår arbetsplats är hela världen.

 

Hjärtligt välkommen!

Om du önskar boka in dig hos oss, maila då oss på info@bernadi.se

Ta första steget

BERNADI House of Style erbjuder personlig & professionell styling 

Om du vill anlita oss eller vill veta mer, fyll då i nedanstående fält, så hör vi av oss till dig…

1 + 5 =

DIN VARUKORG

WEBSHOP