shutterstock_18324796

 

Idag är det tisdag och det betyder att jag träffat min grupp på Malmö Folkhögskola som jag utbildar till att bli riktigt duktig butikspersonal inom mode.

Idag fortsatte vi med färgtemat och det gjorde vi på Emporia. Alla deltagare fick uppgifter som de skulle lösa ute i olika butikerna. De är så duktiga och de går så in för detta. Ville bara säga att jag tycker ni är fantastiska. 🙂

Har ni kära läsare reflekterat över färgutbudet i affärerna? Mycket svart vet vi alla att det finns, men vilka färger kommer därefter…… vilka färger dras ert öga till?  Vilka färger passar ni bäst i? Tänk på att färg är viktigt och färg gör en glad!

Återkommer med mer om färg….

Glöm inte att jag är mer aktiv på min Facebook sida än vad jag är här på bloggen! Gilla min sida på Facebook så kommer ni per automatik få alla inlägg jag gör. Länk dit Facebook-BERNADI

 

Kram på er