Idag har jag haft ännu en späckad dag full med nya spännande möten, garderobsrensning hos kund och nu avslutningsvis kunder i salongen på olika behandlingar/inköp. En av kunderna som var här ikväll fick jag ett jättefint sms från och jag blir så rörd över det. Jag skulle vilja säga till alla er som följer min blogg, alla mina kära kunder, till alla som gör blogginlägg, alla ni som stoppar mig på stan och tycker att jag gör skillnad. Jag vill bara säga att jag tycker att ni allihopa är helt underbara. Tack för all den värme ni ger mig <3

Min ”mission” är att jag verkligen vill förmedla min stilkunskap till kvinnor som är 35+, kvinnor som inte har en årslön i plånboken att shoppa för, kvinnor som handlar på de vanliga shoppingkedjorna, kvinnor som vill känna sig fina trots extrakilona…  Jag ska verkligen visa er att det går och glöm inte att ni är vackra.

Dagens tips: Sommarfina fötter. Ha alltid en bra fotkräm på nattduksbordet (ej i badrumsskåpet). Varje kväll när du lägger dig så smörjer du fötterna innan du släcker lampan. Du kommer  få lena fötter som du aldrig behöver fila.

Armbandet på bilden kommer från Efva Attling, I like 🙂

Kram på er alla