Nu har jag fått hem Neu Lash produkterna till salongen!

 

Med neu Lash får du dina ögonfransar att se vackrare och fylligare ut på 30 dagar!

Jag har länge läst om denna produkt och tyckt att detta verkar vara helt suveränt och undrat om det verkligen är sant!
Nu har jag sett det… häromveckan så kom det in en kund som länge har gått hos mig. Kunden har inte haft så mycket fransar och de har varit korta och glesa. Men nu, var de långa och många fler!?  Hon bara log och sa ”neuLash” och nästa dag kom en väninna in till samma kund, också här med fylligare och längre fransar… då bestämde jag mig. Denna produkt vill jag ha i min salong 🙂
Nu ska jag själv pröva detta och se hur det känns och se hur resultatet blir.Jag lovar att dokumentera detta.

Nu finns det även för bryn och det tycker jag är helt suveränt. Så många som har problem med att de blir tunnare och t.o.m. har små kala partier.

Hör av er om ni är intresserade av produkten.

 neuLash 3.2 ml    neuveauBrow 6 ml

 

Läs mer om Neu Lash här