Tillbaka till Startsidan

Jag prenumererar på en hel del tidningar. Jag vill läsa och se för att sedan kunna dela med mig av godbitarna till er mina fina läsare.
Jag fastnade för något som jag så gärna vill dela med mig till er. Det är en insändare från tidningen M Magasin, som kommer här (jag har kopierat den rakt av)

”Gud vad du är snygg!
Lite ledsen, mitt i en separation efter 20 års äktenskap, bjöd mina tjejkompisar mig på en kväll i Göteborgs nya vardagsrum Clarion Hotel Post.
Plötsligt kom en främmande kvinna fram till mig och sa: ”Gud, vad du är snygg! Vilken skön stil och snygg kropp du har fast du är 50+!”
Det var precis vad jag behövde höra och eftersom det var en kvinna, inte en karl, som gav mig komplimangen så kunde jag ta emot den helhjärtat utan några baktankar.
Vi mappiesar kan genom att se och säga något gott till varandra lyfta och förgylla dagen för en medsyster. Skicka vidare medmänsklighet i ett kärleksfullt ögonblick och vet du vad, att ge lycka gör dig lycklig!”

Helt underbar insändare, det blev månadens vinnarbrev 🙂

Jag skulle också vilja lägga till en sak. Många kvinnor som får en komplimang om t.ex. sin klädsel svarar gärna så här ”… den är jättegammal”, ”den köpte jag på rean”, komplimang om snyggt hår ”…men jag hann inte tvätta det idag”, ”…jag ska snart till frissan”, komplimang om att du har gått ner i vikt ”…jag har 5 kg kvar”, komplimang om fina skor  ”…tycker du” o.s.v.  Det räcker faktiskt med ett TACK. Ett TACK utan ”men…” Träna på att vara tysta efter ordet TACK! Ta till er komplimangen och njut.

 

Så snygga ni är idag 😉