Vet ni!

 neuLash 3.2 ml

För en tid sedan så skrev jag ett inlägg om en ny produkt som jag beställt till salongen. Det var ögonfransserumet NeuLash inlägget handlade om. Jag har sålt många och såg helt fantastiska resultat. Alla kunder var och är supernöjda, och framför allt så känner de sig så fina. Så en dag för tre veckor sedan så bestämde jag mig för att jag också skulle prova detta. Vet ni, det är verkligen så som det står. Det fungerar!!!! Mina fransar har blivit lååånnggaaaaaa och fler. Jag har en väldigt tålig hud och jag har varken känt irritationer eller klåda runt ögonen. Ingen av mina kunder har heller rapporterat något ”problem”. Nu ska jag ta in brynserumet också, till de kunder som har lite bryn, eller ojämn brynväxt.

Så mitt svar till er som har mailat mig – Detta fungerar! 🙂

Kramisar