Hej kära Ni!

Idag kom ett mail från H&M med nyheter och där så jag ett par jättesnygga gröna byxor. Jag klickar på dem för att läsa mer om de… eventuellt lägga en beställning!

När jag börjar läsa så står det så här…

”&DENIM. Ett par ankellånga jeans i tvättad stretchig twill med slitna detaljer. De har supersmala ben och extra låg midja. Fram- och bakfickor samt fuskfickor med dragkedja fram. Quiltade detaljer.”

Jag får inte ihop denna ekvation! Supersmala ben + extra låg midja och dessa finns upp till stl 33!!!!

Då säger jag så här! Detta är ok upp till stl 27-28, men var försiktiga efter dessa storlekar. Har ni putmage, valkar, områden ni vill dölja så är detta tyvärr ingen bra byxa att satsa på, tyvärr. Visst kan man ha en stor tröja utanpå, men risken finns (för stl. 30 och uppåt) att man hela tiden får gå och dra upp dem i och med att de har extra låg midja!

Alltså detta är ett sådant plagg som jag får säga snyggt – men inte på mig! 😉

 

Kram på er