Hej på er!

Har läst om att Depend släppt ett hemmakit som man kan göra sina egna gelnaglar.

Vad innebär detta? Jo, det har inget med att man ska bygga sina egna naglar, utan det handlar om nagellacksytan. Naglarna får en finish, precis som de som bygger sina naglar, man gör det helt själv och resultatet varar upp till 3 veckor.

I Depends gel kit så ingår bl.a. en härdningslampa och det är den som gör att det torkar/stelnar snabbt. När jag såg detta paketet hos Mia & Nettan´s i Svedala så tänkte jag, Yes! Detta måste jag prova. Men sedan blev jag lite skeptisk och tänkte att detta kommer att ta tid att göra själv. Men vet ni vad, det gjorde det inte. Jag var färdig på 15 minuter och då var det helt torrt, inget viftande här inte 🙂 Jag valde ett ljust nagellack för att jag ville ha lite typ fransk manikyr. Men det finns upp till 24 färger! Nästa gång ska jag prova ett mörkare tänkte jag.
Här är länken till Depends sida, där finns även en video som visar hur man gör. För Svedalaborna som är intresserade av produkten så finns den hos Mia & Nettan´s för 449 kr.

Lovar att höra av mig hur det gick när jag skulle ta bort det.

 

Kram

 

Mitt resultat… (gjordes i torsdags och fotograferades nu)