shutterstock_77396701

 

Hej på er!

 

Som ni vet så är jag ofta ute med kunder på Personlig Shopping och den sista tiden har det varit helt underbart galet mycket shopping. Jag verkligen älskar det! Inte bara att shoppa, utan även att förmedla shoppinghjälpen till kund. Få kunden att titta i andra affärer, på andra kläder med annat snitt och andra färger.

Så när ni går i affärerna och tänker slå till med nya plagg glöm inte de TRE viktiga frågorna ni ska ställa till er själva.

 

1. Är detta JAG? (Är det min stil?)

2. När ska jag använda det? (Vid vilket tillfälle?)

3. Till vad ska jag ha det? (Finns det något i garderoben som det kan användas till?)

 

Ha en underbar helg

 

Kram på er!

 

PS. Ni kommer spara mycket pengar på detta!
PS2. Frågorna gäller även till halva reapriset plagg! 😉