bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej på er!

 

Igår startade jag min arbetsdag med en garderobsgenomgång hos kund. Under en timme gick vi igenom garderoben och titta på nya inköp och hur man kunde kombinera dem med den befintliga garderoben.

Vad är det då för skillnad på garderobsrensning och garderobsgenomgång?

När det är en garderobsrensning, så går vi igenom hela garderoben. Tar bort, organiserar, kombinerar, sorterar, gör kompletteringslistor, provar….och detta kan ta allt ifrån 2 timmar till 6 timmar, allt beroende på kundens garderob och önskemål.

När det är en garderobsgenomgång, så är det oftast en kund som redan har haft en garderobsrensning och då tittar vi tillsammans på de senaste inköpen som kunden gjort och på vilket sätt man kan kombinera dessa med den befintliga garderoben. Eller, så gör man en garderobsgenomgång innan man ska göra en personlig shopping, så att jag som personal shopper kan bilda mig en uppfattning om vad som finns och vad som behövs kompletteras.

 

Glöm inte att ni har mer i garderoben än vad ni tror. En underbar spontan kommentar jag fick från en kund för många år sedan var ”Bernardica, jag har aldrig rensat ut så här mycket, men jag har aldrig haft så mycket jag kan ha på mig som jag har nu, med en halv garderob!” Underbart!

 

Här hittar ni aktuell prislista.

 

Lycka till med era rensningar… och var bestämda!! 😉

 

Kram på er <3