FÖRELÄSNINGAR FÖR SKOLELEVER

 

Alltid kostnadsfritt! 

– Vårt sätt att ge tillbaka!

TEAM BERNADI brinner för att hjälpa, inspirera och vägleda därför är vi engagerade både nationellt och internationellt i olika projekt och organisationer som berör elever, skola och lärande.
Så här arbetar vi på hemmaplan…

För gymnasieelever som går stylistprogrammet
Vi blir ofta kontaktade av gymnasieskolor med stylistprograminriktingen, där deras önskemål är att de vill att vi kommer och träffar deras elever. Under våra möten med stylistelever berättar vi om vårt yrke, våra kunder och vårt arbetssätt.
Vi berättar hur det är att arbeta som stylist, vad som förväntas, vad som uppskattas och hur det fungerar. Det är en härlig stund, med många frågor från nyfikna och förväntansfulla eleverna som ska in i stylistyrket.

Om du är lärare på ett stylistprogram och är intresserad av en inspirationsträff för era elever, kontakta då Bernardica Bröddén på 0706-880601 alternativt b@bernadi.se, så berättar hon mer.

 

För elever som går i 6:e klass
Under alla våra år som stylister har vi träffat många förtvivlade föräldrar vars barn blir mobbade för sina kläder, har barn som känner sig osäkra och inte vet hur de ska klä sig för sin kroppsform eller bara gör så som kompisarna gör, men trivs egentligen inte med det. Därför har vi på BERNADI House of Style bestämt att vi vill ut och inspirera elever i den mest känsliga tonårsåldern.  Vi åker ut till olika skolor två gånger i månaden och föreläser helt kostnadsfritt om detta. Vi diskuterar och inspirerar eleverna. Vi vill att varje elev ska klä sig precis så som hen vill och detta ska vara ok för omgivningen. Vi pratar mycket om att vara sig själv och inte någon annans kopia -BeYourSelf.

Vi har blivit väldigt positivt bemötta av skolpersonal, elever och föräldrar, vilket är fantastiskt kul. Ungdomarna ställer frågor och diskuterar gärna om detta ”heta” ämne. Vårt mål är att stärka och lyfta så många ungdomar som möjligt.
Skulle du vilja att vi kom till er skola eller ditt barns skola, hör då av dig till Bernardica Bröddén, b@bernadi.se eller 0706-880601

 

Vi vill inspirera, vägleda och stärka alla vi möter! – BeYourSelf!

Varmt välkomna.
TEAM BERNADI

DIN VARUKORG