TANCAN Wipe 100 st

Idag är jag i salongen och utför olika typer av behandlingar. En av mina kära kunder idag frågade om Brun-Utan-Sol produkter. Jag visade sortimentet och berätta om de olika metoderna… kräm, spray och servetter. Hon blev väldigt intresserad av servetterna. De jag har är TanCan Wipe, en s.k. våtservett som snabbt och enkelt ger en fräsch och solkysst hud 🙂 och som kan användas upp till 3 ggr i veckan för att ge en långvarig lätt solbrun färg.
Jag använder dem själv och tycker att de är jättebra, passar de som inte orkar gå till solariet eller ligga och sola utomhus, men ändå vill vara lite bruna.

Prenumerant Bonus!
Alla prenumeranter av BERNADI bloggen som kommenterar denna produkt kommer jag att skicka två TanCan Wipe servetter gratis till 🙂

Produkter utvecklas och tillverkas till 100 % i Sverige.
Här kan ni läsa mer TanCan
produkterna.