referenser1

Referenser

Vill även Du lämna en referens? Skicka i sådana fall ett mail till: b@bernadi.se

 

Kände mig stor, klumpig, oattraktiv och mer som en man än en kvinna när jag kom för en styling. Blev underbart bemött och kände mig trygg hela dagen. Lärde mig om min kroppsform, att enkelt men snyggt framhäva eller dölja. Vilka färger som funkar bäst för mig och tips på smink. När jag var klar för dagen kände jag mig som en prinsessa. Alla i min omgivning blev nyfikna de närmsta veckorna, vad hade hänt som gjort denna otroliga förvandling. Min resa mot en totalt livsförändring hade börjat strax innan och tog den dagen ett gigantiskt kliv framåt. Unna dig det, det är Du värd. Du får gärna höra av dig om du vill fråga mig direkt. Bernardica har mitt nummer.

Några veckor efter styling var det dags att titta i affärerna. Lite nervös, inte finns det snygga tuffa kläder till någon som drar stora storlekar. Jag hittade sällan något. Helt underbart att bli överbevisad gång på gång. Att prova plagg efter plagg som var jag. Och att höra, nu provar vi handlar gör du sen och bara det du vill. Min garderob var superfin efteråt och jag gillade att välja och kombinera olika varje morgon. Borta var typen med jeans, T-shirt och joggingjacka. Fram kom en brud med tuff utstrålning som fick så många glada kommentarer. Stort tack Bernardica för att du hjälpte mig så att förändra mitt liv så det stämmer med vem jag är.

Malin

Du får gärna höra av dig om du vill fråga mig direkt. Bernardica har mitt nummer

Ett så fint mail från en shoppingkund <3

Hej Bernardica!
Stort tack för i går kväll! Jag är helnöjd med dagen, dig, kläderna, upplevelsen, allt!!!! Du va fantastisk och lyckades på 4h med det jag misslyckats hela livet med! Har aldrig varit så kul att shoppa och jag vet hur jag ska tänka i fortsättningen när jag handlar och kombinerar mina kläder. Du gav mig verktyg, bra coachning och så snygga kläder! Precis jag och den jag vill vara! Är hellycklig! Vaknade med ett leende och alla säger att jag strålar idag. I går kväll såg inte mannen röken av mig. Jag hade fullt upp med att prova mina nya kläder och ta bilder på outfitsen.

Ville bara tacka så extremt mycket för allt du gjorde för mig igår. Du har verkligen känsla och talang för vad du gör och du är en så härlig person! Har fått så mycket beröm för min nya stil och kläder. Mannen och min familj är så imponerade. De är förvånade över förvandlingen till den supersnyggt klädda Johanna.

Är verkligen helnöjd med allt och är så imponerad att du på så kort tid kunde läsa av vem jag är och vem jag vill vara. Fantastiskt! En obeskrivlig känsla. All kredd till dig!!! Du är otrolig! Sluta aldrig som PS! Du har talang!!!!

Tack för allt och på återseende!!! Kram för en helnöjd och glad tjej!! /Johanna

Johanna

”Alltid ett positivt och trevligt bemötande i en lugn, fin miljö. Man känner sig väl omhändertagen. Dessutom får man bra tips och goda råd.

Marie

”Bernardica har, med sina stilsäkra ögon, hjälpt mig att hitta mina rätta färger, min egen rätta stil. Ja, hon har hjälpt mig att hitta mitt rätta jag. Saker som man inte pratar om som hårborttagning, eller ansiktsbehandling, färgning av ögonbryn, styling, personal shopping – man möts alltid av samma professionalitet, kunskap, generositet och värme. Jag ser alltid fram emot mina besök hos BERNADI House of Style.

Åsa

”I den lugna och trivsamma miljön hos teamet på BERNADI House of Style, möts man av proffs inom skönhet och välbefinnande. Att anlita Bernardica som Personal Shopper är en häftig upplevelse. Hon scannar butikernas klädställningar, dyker ner och plockar plagg med färger som jag aldrig skulle drömma om att välja själv. Hon väljer även plagg med snitt, som kan trolla bort men även framhäva. Ja man känner sig som en prinsessa för en dag.”

Monica

”Närmar mig 60 och har aldrig varit road av att handla kläder eller fixa mitt utseende med makeup – inte förrän jag träffade er på BERNADI House of Style! Många tack för att ni lärt mig vara säkrare i mina val kläder och gjort mig vackrare! Ni är riktiga proffs och jag rekommenderar er varmt till alla som frågar.”

Rodika Klinge

Ni är de varmaste människor jag mött. Alltid mycket seriöst och proffsigt bemötande. Kan med det varmaste rekommenderar er.”

Lena

”Vi har haft roliga kundevent tillsammans med Bernardica både i Svedala och på Emporia. Dessa eftermiddagar har sammansvetsat vår grupp på ett fantastiskt sätt, vi har haft en lyxig eftermiddag med många skratt. Vidare har vi också lärt oss mycket om vad vi ska satsa på till garderoben och inte. Vi har fått många fina tipsfrån Bernardica. Detta sätt att umgås kan jag varmt rekommendera.”

Jeanette

”Superkunnig personal, härlig omgivning, och alltid lika trevligt att komma hit :-)”

Carina

”Känner mig alltid bra omhändertagen hos BERNADI House of Style! Ett härligt team som kan sina saker och som ständigt uppdaterar sig. Ett besök i Bjeret är verkligen vardagslyx!”

Linda

” … med ett personligt engagemang i mig som kund och med ett genuint intresse och kunskap för mode och stil känner jag mig i trygga händer hos Bernardica. Jag litar på att hennes förslag på plagg passar mina former och håller en enhetlig stil där de olika plaggen är lätta att mixa och matcha med varandra.”

Maria

”Tusen tack för ditt mjuka, professionella bemötande och din oerhört kompetenta utbildning. Du är verkligen proffsig på att bemöta och lära ut. Tjejerna är så stolta, glada och nöjda. Jag blir berörd till tårarna när jag tänker på det sätt du tog hand om tonårstjejerna.”

Jenny Mattsson

BERNADI House of Style är ett unikt företag som levererar kunnighet och professionalitet i fräscha lokaler. Jag kände mig genast hemma hos dem genom ett otroligt varmt bemötande! Service med hög standard och härlig personal….så skulle jag beskriva BERNADI House of Style.”

Åsa Vukmanovic Lilja

”Att bli omhändertagen i er vilsamma miljö, på ert proffsiga sätt, är 100% njutning och sätter guldkant på dagen. Jag har fått många svar på frågor och även små spontana tips om ett och annat. Jag har rekommenderat flera kunder som jag också vet är mycket nöjda med den hjälp de fått, hur de blivit bemötta och omhändertagna.”

Återkommande kund, Lotta Browall

Smidigt, underbart, helt enkelt ett perfekt sätt för mig att ”handla” kläder på!”

Martina Ardenmark

Lugn och trivsam miljö med möjlighet till många olika typer av behandlingar. Bra service med trevlig personal :).”

Alexandra

”Att åka till Svedala, ut på landet, till denna vackert belägna gård där kliniken ligger känns idylliskt. Man får alltid ett lika glatt omhändertagande och trevligt bemötande av personalen när man kommer dit.  Servicenivån är mycket hög och resultaten lika så. Jag har provat naglar, fransar, makeup och injektioner och allt är verkligen till belåtenhet. Jag kan verkligen rekommendera BERNADI House of Style och kommer att komma tillbaka.

Mia

”Jag rekommenderat starkt Bernardica och hennes ”gäng”. De är otroligt kompetenta, tillmötesgående och resultatet blir alltid perfekt oavsett vilken behandling man får! Jag är en trogen och mycket nöjd kund.”

Jenny

”Måste bara varmt rekommendera fantastiska Bernardica Bröddén och hennes underbara företag! Finns alltid tillhands med förstklassig service och personligt bemötande.

Martina Levin

”Efter en dag hos Bernardica, med stil och färganalys fick jag några ”nya” färger till min garderob. Med Bernardicas hjälp, med råd och tips kan jag idag gömma det som jag inte vill ska synas och lyfta fram det som jag känner mig bekväm med. En underbar känsla, jag funkar som jag är! Bernardica har en fantastisk förmåga att förmedla till dig hur fin du är.”

Helen

”Jag  är jättenöjd med min shoppingrunda med Bernardica den 7/1-15. Jag är mycket tacksam för att jag har chansen att rådfråga Bernardica när jag behöver. Tack för en kul shoppingrunda.”

Malin Alm

”Jag har haft förmånen att anlita Bernardica både som Stylist och Personal Shopper. Hon är inkännande, lyhörd och genuin. Jag harstort förtroende för henne. Om hon plockar fram något som jag skall prova (som jag aldrig själv hade valt) passar det perfekt för mig i de flesta fall. Bernardica ser det jag inte ser och har tagit med mig till affärer där jag inte trodde att jag skulle hitta något – men det gjorde jag, med hennes hjälp, flera gånger. Hon har hjälpt mig att hitta min personliga stil. Nu vet jag vad jag skall titta efter, vilka modeller och färger som passar mig bäst. Jag har fått många komplimanger och positiva kommentarer av mina vännerefter att jag varit hos Bernardica. Bernardica är proffsig och att ha anlitat henne för styling – färganalys och personal shopping har gett mig ett lyft. Jag kan varmt rekommendera henne.”

Yvonne Göhnzar

Ett stort TACK till BERNADI House of Style! Presentkortet på ”Personlig Shopping” jag fick i födelsedagspresent var verkligen lyckat! Alla klädtips, färganalys och styling du gav mej är jag jättenöjd med! Med din fina personlighet och servicen du erbjuder dina kunder, kommer jag verkligen att rekommendera dig för andra. Än en gång TACK för en rolig dag!”

Anette Jonasson

”Personlig Shopping – För mig har Bernardicas hjälp varitovärderlig!
Som karriärkvinna och mamma till tre små barn är det svårt att få tiden att räcka till men med Bernardicas hjälp har jag alltid en uppdaterad garderob med trendiga kläder som jag känner mig snygg i.” ”Skönhetsbehandlingar – En behandling i Bernardicas salong erbjuder en välkommen lyx i vardagen och jag känner mig alltid fylld av energi efteråt”

Sofia Hedenros

”Bernardica har alltid varit den som snabbt kan se vad som kommer klä mig när vi är ute och shoppar. Hon har verkligen en blick för det som framhäver det som är bra och döljer det mindre brasamt ger mig en fräsch trendig look.”

Stella Wickström

Bernardica, fick mig att känna mig vacker oavsett extra kilona kring magen!
De nya kläderna vi köpte tillsammans har jag inte en gång känt mig tjock i. Snitten och modellerna passade min kropp helt perfekt!! Tack för all hjälp, nu har jag en fungerande basgarderob och nu vet jag vad jag ska tänka på när jag handlar kläder :)”

Eva Svensson Frisk

Ta första steget

Bernadi erbjuder personlig & professionell skönhetsvård