Inspiration, kunskap och vägledning med dina nya inköp

Vi arbetar både med privatpersoner och företag, med kvinnor och män, i alla åldrar och yrkeskategorier.

Boka tid idag

Personlig Shopping

Ta hjälp av våra Stylister/Personliga Shoppers när du behöver den extra lilla shoppinghjälpen. Vi ger dig inspiration, kunskap och vägledning med dina nya inköp.

VARFÖR TA HJÄLP AV EN Stylist
Känner du att du är i behov att förnya din garderob eller komplettera din garderob? Du kanske rentav behöver bygga upp en ny basgarderob? Du kanske känner att du är fast i en stil som inte är du längre. Kroppen har förändrats och kläderna känns inte lika bra som innan… och det kanske finns många fler anledningar. Våra stylister finns här för just dig, oavsett vilket shoppingönskemål du har.

FÖR VEM
Vi vänder oss till både kvinnor, män och ungdomar oavsett ålder, storlek eller ekonomisk bakgrund. För oss är det viktiga att vi hittar kläder som passar just din personliga stil. Kläderna avspeglar personen du är och vill vara.

INNAN SHOPPINGEN (Ny kund)
Kommer du som kund att få besvara ett frågeformulär som du får via mail om vilka önskemål du har, vilka hinder du brukar stöta på, frågor om din stil, osv… På så sätt vet vår stylist vem du är och vilka önskemål du har.

SHOPPINGEN
Du och vår stylist går igenom de affärer som passar just dig och din stil. Oftast blir kunderna väldigt överraskade över att de upptäcker ”nya” affärer som de inte trott de skulle hitta något i tidigare. Du provar och vår stylist servar dig med kläder, gör kombinationer, hittar det lilla extra, som du aldrig trodde du skulle kunna ha. Inget köptvång, du köper bara det du själv vill.

Boka dygnet runt via länkarna nedan

Om du har frågor, maila gärna oss på info@bernadi.se

Ta första steget

Bernadi erbjuder personlig & proffessionell shopping

Boka tid