Professionell hudvård i lugn & avslappnad miljö

Vi har flera behandling som tar din skönhet till en ny nivå

Bok tid idag

Ansiktsbehandlingar

 

Vi arbetar med produkter från:
Bioline_research_beauty_logga_svart        logo_ph

 

Ansiktsbehandling – Aha/Pha 60 min, 650 kr
Har du orenheter och pormaskar? Vill du ha en extra rengörande och uppfräschande behandling och en jämnare hudton? Då är det en Aha-behandling din hud behöver. Rengöring, Aha/Pha-ampull, serum, massage, portömning, Aha/Pha-mask ingår.

Aha/Pha Kur 30 min, 350 kr
Utförs som en kur om 6-8 behandlingar 1ggr/vecka eller som en uppfräschande behandling när du behöver det.
Kur på minst 6 ggr – 1700 kr (ord. pris 2100 kr)

Ansiktsbehandling – Anti-Age 75 min, 950 kr
Peptider som peppar din hud. Detta är vår exklusivaste och mest kompletta ansiktsbehandling som ökar fastheten, volymen och minskar dina rynkor. Huden syresätts och får ny energi. Rengöring, peeling, portömning, massage, wrinkle correction serum, ett rikt antiage elixir, lyxig hi-tech mask, ytterligare ett antiage serum ingår.

Ansiktsbehandling – Desense, röda kinder 60 min, 550 kr
En revolutionerande behandling för dig som har känslig hud, ytliga kärl eller rosacea. Även perfekt för dig som vistas i kyla eller sitter mycket framför datorn. Paraben och allergenfri. Reparerar och stärker, lugnar och dämpar rodnader. Rengöring, peeling, portömning, reparerande serum, massage, lugnande mask ingår.

Boka Ansiktsbehandling pHformula MESOresurfacing- microneedling, 45 min 750 kr
Kraftfulla ingredienser har omsorgsfullt valts ut för att utveckla pHformulas ’ultimata resurfacing’-behandling. Detta är en överlägsen behandling i vilka olika typer av åldrande-problematik kan behandlas.
Kombinationen av olika syror, retinol, C-vitamin, cyto-Stim, THPE, peptider samt PH-DVC(pHformulas unika leveranssystem) har resulterat i en otroligt effektiv behandling med omedelbart synliga resultat.
Idealiskt för att behandla fina linjer, rynkor och pigmenteringar. Huden upplevs återfuktat, förfinad och har fått en ökad lyster samt fastare med reducerade linjer.

Ansikts- & Kroppsbehandling, Feel good  90 min, 795 kr
En lyxig upplevelse för både kropp och ansikte. Vi inleder med en ryggpeeling som ökar cirkulationen och effektivt tar bort döda hudceller som sen följs av en avslappnande rygg och skalpmassage. Därefter skräddarsyr vi en ansiktsbehandling helt efter din huds behov.

 

pH-formula

 

Avancerad ansiktsbehandling med pHformula

  • pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.
  • pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.
  • Grunden i pHformulas ”skin resurfacing”-system är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa kontrollerad kemisk ”skin resurfacing”. Kontrollerad kemisk ”skin resurfacing” skiljer sig från konventionell peeling.
  • Peeling kan åstadkomma exfoliering av huden, medan kontrollerad resurfacing aktivt framkallar en accelererad form av cellomsättning i de olika lagren i huden, samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.

pHformula innehåller inga parabener, dofttillsatser, färgtillsatser eller mineraloljor.

Utvecklat som ett dermatologiskt ”skin resurfacing”-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som;

  • För tidigt åldrande
  • Hyperpigmentering
  • Acne
  • Kronisk hudrodnad

 

Behandling du kan boka utan hudkonsultation hos vår hudterapeut är:

I.N.S.T.A.N.T Mask, en boost för din hud, 45 min 650 kr
Passar perfekt för alla hudtyper och är så mild att den även passar perfekt vid sommarbehandling!
I.N.S.T.A.N.T Mask, ger huden en omedelbar lyster och klarhet. Den ger en mild ”resurfacing”* och huden upplevs mjukare, smidigare och jämnare i hudtonen. Samtidigt har masken en uppstramande effekt på hudstrukturen och minskar porstorleken.I.N.S.T.A.N.T Mask har en föryngrande effekt och absorberar orenheter utan att negativt påverka den naturliga sebumnivån.Den omedelbara anti-oxidant effekten från Ferulic syran revitaliserar huden, ger en jämnare hudton och en ökad lyster. Likaså ger den huden en ökad förmåga att läka, reparera och skydda sig mot fria radikal angrepp
*(ytrenovering, huduppbyggnad)

 

OBS! Nedanstående behandlingar kan endast bokas i samråd med vår hudterapeut EFTER att det utförts en hudkonsultation på vår salong.

Före- & efterbilder på de olika behandlingarna

 

Åldrad hud
Aktiva och effektiva ”skin resurfacing”-solutions för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt gulblek hud, ytliga och måttligt djupa linjer.

Åldrad-hud-_-A.G.E.-solutions1

 

Hyperpigmenterad hud
En kraftfull kombination av aktiva ingredienser som är unikt sammansatta till en lerbas som bidrar till att de aktiva ingredienserna jämnt och kontrollerat penetrerar huden. Mycket lämplig för att uppnå en påtaglig förbättring av hyperpigmenterade områden på alla hudtyper.

Hyperpigmenterad-hud

 

Acne hud
Dessa aktiva solutions penetrerar effektivt porerna och bidrar till att lösa upp impaktioner och kontrollera den mikrobiella celldelningen i acne-benägen hud. Dessa solutions har anti-inflammatoriska egenskaper och en stark keratolytisk verkan, vilket är till hjälp för att normalisera problem hud.

Acne-hud

 

Kronisk hudrodnad
Ett aktivt och effektivt komplex för behandling av kronisk hudrodnad och rosacea-benägen hud.
Särskilt utformad med anti-mikrobiell verkan för att bidra till att reducera hudrodnad och förhindra återfall.

Kronisk-hudrodnad

 

Boost för ökad lyster
Maximala koncentrationsnivåer av Vitamin C uppnås i en kraftig blandning som huden lätt absorberar.
Ett avancerat system som bör användas vid tidiga tecken på hudskador.

Boost-för-ökad-lyster

 

Din egna stund...

BERNADI House of Style erbjuder även massage